L'Aeroport de Menorca ofereix degustacions de productes típics als visitants que acudeixen a la revetlla de Sant Joan

Actualizado: miércoles, 23 junio 2010 17:00

PALMA DE MALLORCA, 23 Jun. (EUROPA PRESS) -

L'Aeroport de Menorca ha instal·lat un lloc a la planta d'arribades amb la finalitat d'oferir degustacions dels productes típics de l'illa als visitants que acudeixen per aquestes dates amb motiu de les festes de Sant Joan.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar una "especial benvinguda" als turistes i promocionar alhora els productes menorquins, en especial la ginebra amb llimonada i el formatge, ha informat AENA en un comunicat.

L'organisme públic ha assegurat que els dos productes són els que tradicionalment es consumeixen en aquestes festes, declarades d'Interès Turístic Nacional ja que provoquen l'arribada del major nombre de visitants que l'illa rep en tot l'any.

El Consell Regulador de la Denominació d'Origen del Formatge de Maó (Coinga i Subaida), Destil·leries Xoriguer, Coca-Cola i Eat & Out són les empreses que han col·laborat amb l'Aeroport per portar a terme aquesta actuació.