Acciona Trasmediterránea rebaixa les seves tarifes de càrrega per la baixada del preu dels hidrocarburs

Actualizado 4/8/2008 20:15:55 CET
Actualizado 4/8/2008 20:15:55 CET

Acciona Trasmediterránea rebaixa les seves tarifes de càrrega per la baixada del preu dels hidrocarburs

PALMA DE MALLORCA, 4 Ago. (EUROPA PRESS) -

Acciona Trasmediterránea va començar a aplicar una baixada de 2 euros per metro lineal en les càrregues, tant generals com els turismes en règim de càrrega, entre la península i Balears, com a conseqüència de traslladar als usuaris d'aquest servei la reducció del preu dels hidrocarburs registrada a final de la setmana passada, quedant la tarifa de combustible en nivells per sota dels reflectits el dia 1 de juny del 2008.

La mesura va ser acollida satisfactòriament pels clients de la companyia, afectats per anteriors pujades, els quals van veure que des del passat 1 d'agost es reflecteix a la baixa la tarifa del combustible en els preus de nolis d'Acciona Trasmediterránea. La rebaixa també afecta a la resta de càrregues entre península i Canàries, i altres zones on opera la companyia.

L'anomenat "recàrrec per hidrocarburs" va sorgir com a conseqüència del recorregut alcista del preu dels hidrocarburs per repercutir, tot i que només sigui una part, el sobrecost de l'increment del valor del barril Brent -preu del petroli de referència a Europa- i, així, reduir el greu crebant que suposa fer front a l'augment imparable durant els últims anys del cost del combustible.