És Baluard acull al maig la IV edició del festival de música electrònica EM_MMIX

És Baluard acull al maig la IV edició del festival de música electrònica EM_MMIX
ES BALUARD
Publicado 3/5/2019 12:19:28CET

   PALMA DE MALLORCA, 3 Maig (EUROPA PRESS) -

   El Museu d'Art Modern i Contemporani d'Es Baluard acollirà de l'11 al 19 de maig la IV edició del festival música electrònica, mixta i videoprojecció EM_MMIX, segons ha informat l'entitat a través d'un comunicat.

   L'objectiu del festival és la creació d'una plataforma dedicada a la promoció i creació contemporània en el camp sonor i visual i oferirà activitats gratuïtes, com a taules rodones, xerrades o concerts.

CALENDARI D'ACTIVITATS

   A més, Es Baluard acull també el proper 10 de maig el Festival de Poesia de la Mediterrània en el qual es projectaran tres documentals que, sota el títol 'Retrovisió', se centraran en la memòria i vida del poeta Joan Brossa. Amb motiu d'aquest festival, el museu reunirà fins al 31 de maig recitals poètics, exposicions, instal·lacions artístiques i la Festa de la Poesia.

   En la mateixa línia, Es Baluard oferirà la xerrada 'Com es creen els objectes? De què parlem quan ho fem del "bon disseny" i les diferents metodologies?', impartida per la dissenyadora Tonia Fuster, el proper 8 de maig.

Contador