Cessen tres directors generals del Govern per prendre possessió de nous càrrecs en el Parlament i a Cort

Consell.- Cessen tres directors generals que prendran possessió dels seus nous càrrecs en el Parlament i en Cort
EUROPA PRESS
Publicado 14/6/2019 14:22:53CET

   PALMA DE MALLORCA, 14 Juny (EUROPA PRESS) -

   El Consell de Govern ha aprovat aquest divendres el decret per cessar tres directors generals perquè puguin prendre possessió dels seus nous càrrecs en el Parlament balear i l'Ajuntament de Palma.

   Es tracta de la directora general de Treball, Economia Social i Salut Laboral, Isabel Castro, i del director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, que prendran possessió com a diputats autonòmics aquest dijous; així com del director general de Consum, Francesc Dalmau, ja que serà regidor a l'Ajuntament de Palma que es constitueix aquest dissabte.

   El cessament s'ha materialitzat en dos decrets, segons ha explicat la portaveu del Govern en funcions, Pilar Costa, durant la roda de premsa posterior a la reunió setmanal de l'Executiu.

   Aquest tràmit s'ha impulsat a iniciativa dels afectats, atès que era necessari en ser els seus nous càrrecs incompatibles amb les seves anteriors funcions. En el cas del Parlament, la Llei Electoral impedeix que un diputat electe sigui titular d'una Direcció general, i en el cas de Cort, els regidors amb dedicació exclusiva no poden tenir altres càrrecs que comportin retribucions amb càrrec als pressupostos públics.

Contador