Condemnat a dos anys de presó l'amo d'una discoteca per violar una coneguda a un camerino

Multa per a set persones que van estavellar un cotxe contra una furgoneta a dretcient per cobrar el segur
EUROPA PRESS - Archivo
Publicado 8/5/2019 12:05:26CET

   Després que les parts hagin arribat a un acord, la defensa ha demanat la suspensió de la pena de presó

   PALMA DE MALLORCA, 8 Maig (EUROPA PRESS) -

   L'amo d'una discoteca de Mallorca ha estat condemnat a dos anys de presó per agredir sexualment una coneguda a qui va tancar a un camerino del seu local al juliol de 2017.

   L'home ha acceptat els fets durant la vista que ha tingut lloc aquest dimecres en l'Audiència Provincial de Balears. En la condemna, s'ha apreciat la reparació del dany després que hagi indemnitzat amb 45.000 euros a la víctima.

   Així mateix, l'home haurà d'estar durant 10 anys sota llibertat vigilada pel que haurà d'informar dels seus canvis de domicili i de treball. A més, està obligat a participar en un programa formatiu d'educació sexual.

   Després que les parts hagin arribat a un acord, la defensa ha demanat, pel seu costat, la suspensió de la pena de presó.

   Tal com ha admès, el processament va agafar a la víctima fortament del braç i la va portar a un camerino. Allà, va tancar amb clau i la va tirar al terra. Una vegada dintre, l'home va començar a tocar-se i li va practicar sexe oral a la víctima.

   Durant tot el temps, la víctima va estar forcejant i tractava d'apartar-lo a empentes. A més, l'home li va ficar dos dits a la vagina i li va obligar a que li practiqués una fel·lació.

   Segons recull l'escrit de la Fiscalia, la víctima segueix en tractament psicològic després dels fets que van tenir lloc fa dos anys.

Contador

Para leer más