Condemnen a un ancià per abusar d'una menor de la qual havia estat veí a Cala Rajada

L'Audiència cita aquest dilluns a un home acusat de facilitar cocaïna a menors d'edat
EUROPA PRESS - Archivo
Actualizado 15/4/2019 11:07:28 CET

   L'home no ingressarà a la presó i haurà de sotmetre's a un programa d'educació sexual

   PALMA DE MALLORCA, 15 Abr. (EUROPA PRESS) -

   La Secció Primera de l'Audiència Provincial de Balears ha condemnat aquest dilluns a un home de 88 anys acusat d'abusar sexualment d'una menor de la qual havia estat veí, fets que l'acusat ha reconegut en el judici.

   La defensa de l'acusat i la Fiscalia han aconseguit un acord de conformitat que ha evitat la continuació del judici, i amb el qual l'acusat ha acceptat una pena de dos anys de presó. El Tribunal li ha concedit la suspensió de la pena atès que manca d'antecedents penals, ha consignat la indemnització que se sol·licitava per a la víctima (de 1.000 euros) i la pena no supera els dos anys.

   D'aquesta manera, l'home no ingressarà a la presó amb la condició de no tornar a delinquir en el termini de tres anys i de sotmetre's a un programa d'educació sexual.

   També s'ha imposat a l'home una ordre d'allunyament de la menor per temps de sis anys i la mesura de llibertat vigilada durant cinc anys i un dia. La Fiscalia ha apreciat l'atenuant de reparació del dany i ha rebaixat la pena de presó que sol·licitava inicialment, de quatre anys de presó.

   Els fets van tenir lloc a l'octubre de 2017 a Cala Rajada. L'home, amb la intenció de satisfer els seus desitjos sexuals i aprofitant-se que coneixia a la menor perquè havien estat veïns, li va proposar fer una passejada i portar-li a una botiga on li compraria una joguina de fer pompes.

   L'acusat ha reconegut que va realitzar tocaments a la menor mentre li deia que la volia, quan ella estava triant el regal. En sortir de la botiga, l'acusat i la nena es van anar per camins diferents i ella va explicar a la seva mare l'ocorregut aquella nit.

Contador

Para leer más