El Consell de Menorca destina 200.000 euros a ajudes a les entitats culturals

Publicado 16/4/2019 17:47:25CET

   MENORCA, 16 Abr. (EUROPA PRESS) -

   El Consell Insular de Menorca destinarà aquest any 200.000 euros, la mateixa quantitat que el 2018, a la línia de subvencions destinades a entitats culturals sense ànim de lucre, segons ha informat aquest dimarts l'administració insular.

   Així mateix, han assenyalat que el termini de presentació de sol·licituds ja està obert i finalitza el proper 13 de maig. Es poden acollir aquesta convocatòria les associacions culturals sense ànim de lucre, amb domicili social a Menorca, que estiguin legalment constituïdes i inscrites en el Registre d'Associacions de Balears.

   Des de l'any passat també es poden beneficiar les associacions de veïns de Menorca, en aquest cas per a la realització d'activitats de caràcter cultural. També poden participar les associacions l'àmbit de les quals d'actuació sigui Balears, sempre que disposin d'una delegació o establiment a Menorca.

   La principal novetat de la convocatòria d'aquest any és un replantejament del sistema de puntuació a través del com es determinarà l'ajuda.

   En aquesta línia, un 50 per cent es concedirà en funció del pressupost i la resta d'acord amb una taula de baremació en la qual es tenen en compte criteris com la capacitat d'autofinançament o d'obtenir esponsorització privada, la qualitat i l'interès del projecte, el caràcter innovador, la consolidació d'activitats de cicló anual, el caràcter desestacionalitzador o el caràcter col·laboratiu amb altres empreses i organismes públics.

Contador

Para leer más