Detinguts quatre venedors ambulants per agredir policies locals de Palma

Obliguen l'asseguradora d'un policia local condemnat per agredir un detingut a cobrir les despeses de la defensa penal
EUROPA PRESS - Archivo
Publicado 9/5/2019 16:36:10CET

   PALMA DE MALLORCA, 9 Maig (EUROPA PRESS) -

   La Policia Local de Palma ha detingut quatre venedors ambulants, d'entre 30 i 40 anys, per agredir a agents del cos policial en una operació de control contra aquest tipus de venda al centre de Palma.

   Segons ha informat l'Ajuntament de Palma en un comunicat, aquest dimecres a les 13.30 hores els agents van detectar un grup d'uns 30 venedors a la zona Dalt Murada que "tenien esteses les seves mercaderies en unes mantes i les hi oferien als turistes".

   Els venedors van recollir "precipitadament" la seva mercaderia en observar que el grup de policies s'apropaven, dispersant-se per diferents carrers propers al lloc.

   D'aquests, un grup de quinze es va dirigir cap a la Plaça de Santa Eulalia i va ser seguit per diversos agents, un dels quals els va intentar tancar el pas amb una motocicleta, en l'encreuament dels carrers Guerreria i Hostal d'en Baulo, donant l'alt al grup de venedors.

   Els venedors, per la seva banda, "es van abalançar" cap a l'agent, que havia baixat de la motocicleta, i "ho van escometre i van derrocar" al mateix temps que "li calcigaven i li donaven puntades en el casc portava posat".

   El grup d'agents que els seguia va accelerar la seva marxa per detenir l'agressió i van ser rebuts pels venedors "amb empentes i puntades", agents i venedors van caure al sòl com a conseqüència de la baralla.

   Amb tot, els agents van detenir quatre d'ells per atemptat a Agents de l'Autoritat, mentre que la resta del grup es va dispersar.

   Quatre dels agents de la Policia Local van necessitar d'assistència mèdica i també la van necessitar tres dels detinguts.

Contador

Para leer más