Efectius de Madrid es desplacen a Mallorca per inspeccionar les restes de l'accident aeri d'Inca

Publicado 26/8/2019 12:31:19CET
Restes de l'accident aeri a Inca.
Restes de l'accident aeri a Inca. - IFF BALEARES

S'entrevistaran amb testimonis, examinaran les peces de les aeronaus i elaboraran un plànol per estudiar la dispersió de les restes

PALMA DE MALLORCA, 26 Ago. (EUROPA PRESS) -

Efectius de la Comissió d'Investigació d'Accidents Aeris es desplaçaran aquest dilluns des de Madrid fins a Mallorca per investigar les causes del sinistre registrat aquest diumenge a Inca, en el qual van morir set persones que volaven en un ultralleuger i un helicòpter.

Segons han indicat fonts de la Delegació del Govern, aquest personal farà una investigació en el lloc de l'accident. S'entrevistaran amb possibles testimonis oculars del sinistre i estudiaran les peces recuperades per tractar de detectar impactes que puguin ajudar a esclarir les causes de l'accident.

També s'elaborarà un plànol per observar la dispersió de les restes de les aeronaus sobre el terreny, amb l'esperança que la distribució de les peces pugui aportar informació sobre les circumstàncies del succés.

Es preveu que els professionals de la Comissió arribin aquest dilluns a l'Illa i comencin a treballar immediatament. Igualment, la Guàrdia Civil també realitza una investigació al costat d'un Jutjat d'Inca.

De moment es desconeixen les causes de l'accident, si bé les primeres hipòtesis apunten a una col·lisió en l'aire entre les dues aeronaus. Segons fonts properes al cas, els set morts són dos espanyols -un d'ells valencià resident a Mallorca-, un italià i cinc alemanys, dos d'ells menors.

Para leer más