Els treballadors de l'abocador d'Eivissa aniran a la vaga indefinida el proper 24 de juny

Publicado 16/5/2019 16:58:56CET

   EIVISSA, 16 Maig (EUROPA PRESS) -

   El sindicat CCOO a Eivissa i Formentera ha anunciat aquest dijous la convocatòria oficial d'una vaga indefinida per part dels treballadors de l'abocador a partir del 24 de juny.

   Segons han informat en un comunicat, davant la "falta de respecte" cap als treballadors i la "poca formalitat" de la UTE que gestiona l'abocador, la plantilla ha avançat la vaga, sense paralitzar les mobilitzacions que celebren cada dijous.

   Així, aquest dijous uns 40 empleats han participat en una concentració per reivindicar una pujada salarial "digna" i una plantilla "estable i sense precarietat".

   El dissabte 18 de maig a les 13.00 hores, ha explicat CCOO, la plantilla de la UTE Portmany decidirà, per la seva banda, si van a la vaga indefinida el 2 d'agost o l'avancen a mitjan juliol.

   A l'empresa Valoriza, a Eivissa, serà el dimarts dia 21 quan es decideixi si els treballadors van a la vaga el 2 d'agost o l'avancen a mitjan juliol, destacant que la decisió que prengui el dissabte la plantilla de la UTE Portmany condicionarà l'opció dels empleats d'Eivissa.

Contador

Para leer más