Actualizado 23/06/2009 16:58 CET

Halcón Viatges presenta un servei pel qual s'encarregarà de traslladar l'equipatge dels seus clients

MADRID, 23 Jun. (EUROPA PRESS) -

Halcón Viatges ha posat en marxa 'Pepemaleta', un nou servei pel qual s'encarregarà de traslladar l'equipatge dels seus clients fins al seu destí en menys de 24 hores, ha informat l'agència de viatges del grup Globalia en un comunicat.

Així, la companyia recollirà les maletes la vigília de la sortida a la casa del client i les lliurarà a l'hotel o en el domicili de destí.

La companyia, que ha recordat que el trasllat de maletes 'porta a porta' ja funciona amb èxit des de fa uns quants anys als Estats Units, ha informat que 'Pepemaleta' ja està operatiu en tot el territori peninsular i en les pròximes setmanes també ho estarà a Canàries, Balears, Ceuta-Melilla. Després de l'estiu, el servei s'estendrà a les principals destinacions europeus.

El cost per peça, que pot pesar un màxim de 20 quilos, puja a 12,50 euros. L'empresa també preveu el transport de mercaderies especials, com pals de golf o taules de surf, en cas dels quals les tarifes estan subjectes a l'espai ocupat.

"El preu és molt competitiu si es té en compte que una companyia aèria pot arribar a cobrar fins a 70 euros pel trasllat d'equipatge", ha destacat la companyia.