L'Audiència jutja aquest dijous a un home per enviar missatges sexuals i realitzar tocaments a una menor a Mallorca

EL TSJIB demana l'exposició raonada de la investigació dels filtracions del ca
EUROPA PRESS - Archivo
Publicado 7/4/2019 12:29:10CET

   PALMA DE MALLORCA, 7 Abr. (EUROPA PRESS) -

   L'Audiència jutja aquest dijous un home de 50 anys per enviar missatges sexuals, enviar fotos dels seus genitals i realitzar tocaments a una menor de 13 anys a Mallorca. Els fets van ocórrer el 2016 i per ells la Fiscalia li demana cinc anys de presó.

   Segons l'escrit d'acusació, l'home va contactar amb la menor en un bar i li va oferir diners perquè mantinguessin converses mitjançant un servei de missatgeria instantània.

   Així, mitjançant missatges de text li va proposar en diverses ocasions mantenir relacions sexuals una vegada complís 14 anys. Van arribar fins i tot a veure's en diferents ocasions en les quals l'home li va fer diversos petons a la boca i tocaments al cul.

   La Fiscalia li demana una pena de tres anys de presó per un delicte d'abús sexual i dos anys de presó per embenament de menors mitjançant noves tecnologies (article 183 TER del Codi Penal).

   A més, li sol·licita una mesura de cinc anys de llibertat vigilada i sotmetre's a algun tipus de programa o curs relacionat amb la conducta sexual.

Contador

Para leer más