March anuncia que el dimecres se signa l'adjudicació de les obres del col·legi de Sant Ferran (Formentera)

March anuncia que el dimecres se signa l'adjudicació de les obres del col·legi de Sant Ferran (Formentera)
CONSELL DE FORMENTERA
Publicado 6/5/2019 14:22:37CET

   FORMENTERA, 6 Maig (EUROPA PRESS) -

   El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, ha anunciat a Formentera que dimecres que ve se signarà el contracte d'adjudicació de les obres de construcció de l'escola i escoleta de Sant Ferran, per la qual cosa l'inici dels treballs "és imminent".

   Segons March, el curs 2020-2021 els estudiants de Sant Ferran podran estrenar les instal·lacions. La seva construcció suposarà una despesa de 6,9 milions.

   La Conselleria d'Educació finançarà la construcció del centre d'Infantil i Primària, el cost de la qual ascendeix a 5,81 milions d'euros. El Consell, per la seva banda, pagarà les obres de l'escola d'Infantil que costaran 1.090.345 euros.

MESA DE NEGOCIACIÓ PER A FP

   El conseller ha assistit a la constitució de la Mesa de Negociació per al suport a la FP i a la implantació de nous cicles a Formentera.

   El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, i la

   directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, María Alorda, han participat a Formentera en la presentació.

   En l'acte han participat representants de l'IES Marc Ferrer i d'agents socials i econòmics per definir el mapa de l'oferta inicial de FP per a Formentera.

   La consellera de Cultura, Susana Labrador, ha celebrat la constitució de la mesa ja que "l'increment de cicles formatius és una demanda històrica", així com "la millora de les condicions dels estudiants que han de viatjar a Eivissa". Segons ha explicat el Consell, la mesa es reunirà al setembre.

Contador

Para leer más