Marratxí acull durant una setmana activitats gratuïtes per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient

Publicado 29/5/2019 19:44:36CET
AYUNTAMIENTO MARRATXÍ

   PALMA DE MALLORCA, 29 Maig (EUROPA PRESS) -

   Marratxí acollirà durant la setmana que ve diferents activitats gratuïtes de caràcter mediambiental per celebrar que dimecres que ve, 5 de juny, és el Dia Mundial del Medi Ambient.

   En un comunicat emès per l'Ajuntament del municipi, s'ha informat que han organitzat per al dilluns una visita guiada en el Parc de la Mediterrània, de Sa Nova Cabana, que es farà a les 17.30 hores.

   Una altra visita programada serà de divendres a Es Bosquet de Sant Marçal, que començarà també a les 17.30 hores amb entrada per la Verònica.

   Seguidament, el dimecres es durà a terme una trobada a les 18.00 hores en Ca Ses Monges, del Pla de na Tesa, per compartir experiències en relació al compostatge domèstic.

   L'activitat comptarà amb la participació d'aquelles famílies que estan incorporades al programa de foment del compostatge, que ha posat en marxa l'àrea de Medi Ambient conjuntament amb Amics de la Terra.

   Finalment, el dissabte està prevista una visita a partir de les 10.00 hores al Parc de Tecnologies Ambientals de Mallorca (Tirme), per conèixer de "primera mà" la recepció i el tractament de tots els residus que arriben procedents de l'illa.

   Segons han explicat, per participar a totes les activitats, cal inscripció prèvia, o bé presencialment, a l'àrea de Medi Ambient o a través del correu electrònic mediambient@marratxi.es

Contador

Para leer más