El PSOE proposa la creació d'una xarxa d'espais per a la creació i exhibició cultural i artística

Publicado 8/5/2019 18:43:11CET

   MENORCA, 8 Maig (EUROPA PRESS) -

   El PSOE de Menorca ha proposat aquest dimecres la creació d'una xarxa d'espais per a la creació i exhibició cultural i artística que doni resposta al teixit cultural "ric, divers i de primer nivell", tal com ha assenyalat la candidata socialista al Consell Insular de Menorca, Susana Mora.

   "El PSOE està al costat del sector cultural i creatiu de l'illa i volem posar en valor el seu treball, la seva capacitat creativa i intel·lectual i el seu potencial per convertir Menorca també en referent a nivell cultural", ha manifestat.

   En aquesta línia, Mora ha indicat la seva formació també proposa engegar mesures per garantir que la ciutadania pugui accedir a la cultura en condicions d'igualtat, així com desenvolupar i adaptar a nivell de Menorca el codi de bones pràctiques de cultura de Balears.

   Així mateix, el PSOE vol executar programes de difusió amb la finalitat de que Menorca es visualitzi com a territori per a la creació, la investigació i la producció cultural.

   També pretén actualitzar el pla d'equipaments culturals per recolzar a les infraestructures de titularitat municipal que tenen un abast insular.

   Finalment, els socialistes volen constituir un consell de la cultura i les arts de Menorca com a instrument de treball cooperatiu i de participació en el disseny de polítiques culturals i de coordinació per a l'oferta cultural de l'illa.

Contador

Para leer más