SFM ofereix serveis especials per Sant Sebastià

Publicado 18/1/2019 12:29:23CET
Metre i trens de Palma
CAIB - Archivo

PALMA DE MALLORCA, 18 Ene. (EUROPA PRESS) -

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) oferirà serveis especials per apropar-se a Palma a celebrar la 'revetla' de Sant Sebastià durant la nit del dissabte 19 al diumenge 20.

Segons ha informat en un comunicat la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat, es realitzaran serveis especials a Inca, Sa Pobla i Manacor que permetran la connexió amb Palma cada hora.

El primer servei especial sortirà de Palma a les 23.10 hores. A aquest servei se sumaran cinc trens més durant la matinada amb una freqüència de cada hora, amb sortida a Palma i destinació a Inca, Sa Pobla i Manacor. Així, l'últim servei partirà de l'estació Intermodal cap a Inca a les 04.10 hores de la matinada.

Quant als serveis amb destinació a Palma la nit de la revetla de Sant Sebastià, el primer tren partirà de Sa Pobla cap a Palma a les 00.30 hores, i a aquest li succeiran dos serveis més.

Amb origen a Manacor hi haurà una sortida a les 01.30 hores i una altra a les 03.30 hores. L'últim servei especial en aquest cas serà el que efectuï el trajecte Sa Pobla-Palma amb sortida a les 04.30 hores.

Para leer más