Publicado 10/01/2019 17:36CET

STEI convoca una vaga general de 24 hores pel 8M amb el patriarcat com a "front comú"

Cartell de la vaga 24h convocada pel STEI
STEI INTERSINDICAL

PALMA DE MALLORCA, 10 Ene. (EUROPA PRESS) -

El STEI Intersindical, a través de la Confederació Intersindical, ha convocat una vaga general de 24 hores pel 8M de 2019 amb "el patriarcat com a front comú" i ha instat a "sortir al carrer amb les dones, sense banderes i sense logos".

Segons ha informat el STEI en un comunicat, el 8M de 2018 va ser "un dia sense precedents on el moviment feminista va ocupar el carrer" i el STEI "va donar suport legal a la vaga i va sortir al carrer a reivindicar els drets de les dones amb la resta".

Així mateix, han instat els ciutadans a participar en la vaga perqu "sobren els motius per a tota mena de mobilitzacions" que enfrontin "el rearmament del patriarcat amb el suport de determinats partits i mitjans de comunicació".

En aquesta línia, han lamentat que existeixin grups que centren el seu discurs a "combatre el feminisme i les seves reivindicacions amb declaracions desoladores cap a les dones, cap a les seves lluites i cap als seus triomfs". "Presenten un discurs totalment passat de moda i retrgrada, per un discurs que arriba a aquelles persones que escolten el que volen escoltar", han concls.