Actualizado 11/09/2008 20:56 CET

Successos.- Detenen a un jove de 21 anys i a un menor per robar i agredir al propietari d'una moto a Sóller

PALMA DE MALLORCA, 11 de setembre (EUROPA PRESS)

La Guàrdia Civil de Sóller va procedir a la detenció d'Álvaro A.M. de 21 anys i d'un menor com a presumptes autors d'un delicte de robatori i d'un delicte de lesions el primer, quan van sostreure una motocicleta i, després de ser sorpresos pel propietari del vehicle de dues rodes, qui a l'intentar recuperar-la, va ser agredit pel jove de 21 anys.

Mitjançant comunicat, la Benemèrita va informar que es va detenir a Pollença a Sebastián B.V., de 36 anys per un presumpte delicte de robatori, a l'utilitzar una targeta bancària extraviada per extreure del caixer automàtic la quantitat de 550 euros.

Per la Guàrdia Civil d'Artà, en col·laboració amb la Policia Local de Capdepera, es va procedir a la detenció de Christian A.C., de 18 anys, i d'un menor, com a presumptes autors d'un delicte de robatori. Els detinguts van ser sorpresos per un veí intentant forçar una persiana mallorquina per accedir a un domicili, donant-se a la fuga, sent capturats en la fugida.

Pel delicte de maltractaments en àmbit familiar es va arrestar en Palmanova a José Luis C.A.; a Sóller al romanès Dimitros V.G., de 18 anys; a Inca, a Miguel Ángel B.G. (26); a Pollença, a Simón T. (30); a Santanyí, al súbdit britànic Joseph T. (56); a Felanitx, a Antonio G.G. (40); i a Eivissa, a Antonio R.T., de 47 anys.

Per un delicte de falsificació de placa de matrícula, la Guàrdia Civil de Sa Pobla, en col·laboració amb la Policia Local, van arrestar a Antonio T.S. de 46 anys.