El Gran Meliá Don Pepe inaugura el nou espai gastrònomic Oysters & Caviar Bar

Europa Press Islas Baleares
Actualizado: jueves, 7 julio 2011 21:33

MADRID, 7 Jul. (EUROPA PRESS) -

L'hotel Gran Meliá Don Pepe ha inaugurat l'Oysters & Caviar Bar, un nou espai gastronòmic ubicat en el lobby de l'establiment, segons informa la cadena en un comunicat.

L'Oysters & Caviar Bar, que obre de mitja tarda fins a les 02.00 de la matinada, ofereix els seus clients una selecció d'ostres nacionals i internacionals i una varietat de caviar com Beluga, Ossetra, Sevruga o Río Frío. A més, es poden degustar diverses varietats de sahimi i sushi i una exclusiva carta de Xampany.

El mobiliari d'aquest espai està compost per butaques i sofàs amb taules baixes i llits 'chill out', a més de disposar d'un equip d'àudio i tenir actuacions de 'Dj'.

Meliá Hotels International disposa de més de 350 hotels i 87.000 habitacions distribuïts en 35 països de quatre continents.

Contenido patrocinado