El Grup Municipal de UM proposa a l'equip de govern un pacte d'estabilitat per a la resta de la legislatura


Actualizado 20/10/2010 16:40:19 CET

PALMA DE MALLORCA, 20 Oct. (EUROPA PRESS) -

El Grup Municipal de UM ha proposat a l'equip de govern, dirigit per l'alcaldessa de Palma, Aina Calvo, un pacte d'estabilitat per a la resta de la legislatura que permetria aprovar els pressupostos municipals per al pròxim any.

A més, s'inclouen altres dues propostes, que serien la construcció de la sortida i entrada a l'autopista a la zona de Son Bordoy i la compra de nous autobusos per a l'Empresa Municipal de Transports.

En declaracions als periodistes, el portaveu municipal de la formació regionalista, Llorenç Palmer, ha asseverat que aquesta proposta té com fi "donar estabilitat als ciutadans en temps de crisis", tot i que per a això s'hagin hagut de "menjar l'orgull".

Alhora, el 'uemita' ha posat èmfasi que han de ser "responsables" i donar suport a a l'equip municipal en els últims mesos de legislatura, que, segons ha augurat, seran "molt durs". En aquest sentit, ha explicat que la voluntat d'aquest pacte ve de la "necessitat de negociar els comptes municipals, perquè considera que amb la crisi econòmica s'han de potenciar sectors com el turisme, el comerç o l'ocupació".

Finalment, Palmer ha afirmat que serà aquest dijous quan tindran la primera reunió oficial, tot i que ha precisat que ja han mantingut contactes "informals" sobre aquesta qüestió. També ha destacat que el Govern municipal està "bastant predisposat" a negociar les propostes i, per tant, ha dit que presenta una "bona actitud".