SFM assegura que la jornada de vaga és secundada pel 10,3% dels treballadors


Actualizado 18/8/2009 20:21:26 CET

PALMA DE MALLORCA, 18 Ago. (EUROPA PRESS) -

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha assegurat avui que la nova jornada de vaga dels seus treballadors que va tenir lloc entre les 09.30 i 12.30 hores per denunciar la "falta de seguretat" que existeix en el servei, segons el comitè d'empresa, únicament ha estat secundada per un total de 24 treballadors, cosa que representa el 10,3% de la plantilla.

Després que el comitè afirmés a Europa Press que a la Intermodal de Palma es van concentrar al voltant de 55 treballadors i que, a més, havia més plantilla recolzant la vaga en altres estacions de l'illa, la Direcció General de Mobilitat, mitjançant un comunicat, va posar èmfasi que els serveis mínims van funcionar amb "tota normalitat".

Alhora, l'empresa ha indicat que els serveis d'informació van poder donar respostes i solucions a totes les consultes i dubtes plantejades pels usuaris del servei.

Finalment, SFM ha destacat que "la majoria" dels treballadors continua treballant amb "professionalitat i rigor" i va agrair la "responsabilitat" que aquests demostren cada dia ja que, segons ha assenyalat, "suposa un respecte" al servei que l'empresa presta a la societat balear.