26M.- El PI proposa apropar les noves tecnologies a les petites i mitjanes empreses i impulsar un 'BiomedicParc'

26M.- El PI Proposa Impulsar Un 'Biomedicparc' I Apropar Les Noves Tecnologies A les Petit I Mitges Empreses
EL PI
Publicado 20/5/2019 17:40:00CET

PALMA DE MALLORCA, 20 May. (EUROPA PRESS) -

El PI ha proposat aquest dilluns promoure el Parc Bit com a centre d'innovació empresarial i apropar a les noves tecnologies a les petites i mitjanes empreses i, així mateix, impulsar --amb la col·laboració de la Universitat de les Illes Balears (UIB)-- un 'BiomedParc' que fomenti la implantació d'empreses i projectes en biomedicina.

Així ho han defensat els candidats del partit al Govern i a l'Ajuntament de Palma, Jaume Font i Josep Melià, durant una visita en empreses relacionades amb les noves tecnologies i on s'han compromès a ampliar la inversió en R+D+I fins a la mitjana espanyola.

"La despesa en investigació i investigació està al mateix nivell de fa una dècada i que, a més, hi ha menys de la meitat d'investigadors que la mitjana del conjunt de l'Estat. Una tendència que s'ha de revertir", ha sostingut Font.

En aquest sentit, com han traslladat en un comunicat des d'El PI, el partit considera "imprescindible" que les institucions donin facilitats perquè, segons Melià, "projectes relacionats amb la investigació o les noves tecnologies es puguin desenvolupar en la comunitat i s'avanci en una diversificació de la nostra economia".

Contador

Para leer más