28A.- L'IBFamilia llança la campanya 'Vota amb perspectiva de família'

Publicado 8/4/2019 10:21:30CET

PALMA DE MALLORCA, 8 Abr. (EUROPA PRESS) -

L'Institut Balear de la Família (IBFamilia) ha llançat la campanya 'Vota amb perspectiva de família' per facilitar "als ciutadans de Balears una comparativa" dels cinc partits "més rellevants sobre diversos temes sobre política de família".

Segons han informat, de cara a les eleccions generals del 28 d'abril, han escollit temes com a "avortament, eutanàsia, cures pal·liatives, ventres de lloguer, llei de família, ministeri de família, reducció de l'IVA en productes infantils i geriàtrics, protecció de la maternitat", entre d'altres, i han comparat el seu tractament entre els diferents partits polítics.

La intenció d'IBFamilia amb l'edició d'aquesta campanya és la d'"informar" als ciutadans de les Illes Balears de "la importància del seu vot en clau de perspectiva de família".

Des de l'associació, consideren que és "necessari" impulsar un "canvi substancial" cap a una política "global, integral i integradora" de la família.

Així, consideren que s'ha de "reconèixer a la família com a subjecte social" i "impulsar la capacitat de resposta del conjunt de la societat cap a la família".

A més, volen que es desenvolupi, des dels diversos àmbits del govern, "polítiques que tinguin com a subjecte no solament a la persona considerada individualment, als col·lectius organitzats o a les comunitats, sinó també, i de manera important a la família".

Contador

Para leer más