8M.- La Xarxa d'Economia Alternativa i Solidària de Balears se suma a la vaga feminista d'aquest divendres

8M.- La Xarxa D'Economia Alternativa I Solidària De Balears Se Sumeixi A la Vaga
REAS
Publicado 6/3/2019 10:41:38CET

PALMA DE MALLORCA, 6 Mar. (EUROPA PRESS) -

La Xarxa d'Economia Alternativa i Solidària de Balears (REAS) ha anunciat aquest dimecres la seva participació en les mobilitzacions i la vaga feminista convocades per sindicats i el Moviment Feminista de Mallorca de cara a aquest divendres 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

A través d'un comunicat, l'entitat ha expressat que animen a les entitats de l'economia social de Balears a "donar suport actiu" a la vaga que, igual que l'any passat, se centra en quatre eixos: vaga estudiantil, vaga de cures, vaga laboral i vaga de consum.

"Ens plantem davant l'heteropatriarcat capitalista i racista, davant la violència, la desigualtat, la precarietat, els models de sexualitat hegemònics, la divisió sexual del treball, el model de consum, la família heteropatriarcal, la jerarquia de sabers, el racisme, el cànon de bellesa i totes les opressions", han afirmat.

Des de REAS han defensat que "la vida està al centre del sistema socioeconòmic" ja que, segons han apuntat, les "cures són una prioritat per al sosteniment de la vida" i han fet una crida a "superar" les relacions de "subordinació i precarització" de les tasques de cures.

A més, han censurat la "permissivitat" amb la qual, han apuntat, "s'incorporen a l'agenda política qüestions ja superades que només defensen els últims reductes del masclisme militant".

Contador

Para leer más