Armengol es desplaça aquest dimecres a Madrid per assistir a la inauguració de l'Hotel RIU Plaza España

Publicado 11/9/2019 10:53:50CET
Entrada a l'edifici de l'hotel RIU Plaza España
Entrada a l'edifici de l'hotel RIU Plaza EspañaEUROPA PRESS - Archivo

   PALMA DE MALLORCA, 11 Set. (EUROPA PRESS) -

   La presidenta del Govern, Francina Armengol, es desplaçarà aquest dimecres a Madrid per assistir a la inauguració de l'Hotel RIU Plaza España.

   L'acte tindrà lloc a les 20.30 hores y Armengol serà rebuda per la consellera delegada de la cadena Riu Hotels & Resorts, Carme Riu, i estarà acompanyada pel conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, i la secretària d'Estat de Turisme, Bel Oliver, entre altres autoritats.

   L'hotel RIU Plaza España, que se situa a l'edifici España, va obrir al juliol les seves instal·lacions. Es tracta del primer hotel de RIU a Madrid i el primer de la seva línia urbana RIU Plaza a España, que ha intentat mantenir l'essència del projecte arquitectònic i d'interiorisme de l'edifici inaugurat originalment en 1953.

   D'altra banda, aquest dimecres Armengol visitarà l'IES Binissalem coincidint amb l'inici del curs escolar, a les 10.00 hores, i a les 11.30 hores rebrà en audiència al director general adjunt del Banc de Sabadell i també director de l'àrea territorial Est, Jaime Matas, acompanyat del director regional de l'entitat a Balears, Francisco Sales.

Contador

Para leer más