Armengol insisteix que "el més important de la legislatura" ha estat allargar la temporada turística

Armengol dubta que el PP plantegi una "candidatura de renovació" amb la designac
CAIB - Archivo
Publicado 8/4/2019 13:08:00CET

   PALMA DE MALLORCA, 8 Abr. (EUROPA PRESS) -

   La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha reiterat aquest dilluns que "el més important de la legislatura" de l'Executiu autonòmic ha estat que la temporada turística "s'ha allargat moltíssim" encara que ha reconegut la "rellevància" de la temporada turística de Setmana Santa.

   "Sens dubte, les temporades clau tenen la seva rellevància però el més important de la legislatura és que la temporada turística s'ha allargat moltíssim gràcies a les estratègies comunes del món empresarial i del sector públic", ha manifestat Armengol en declaracions als mitjans després de la reunió del patronat de la Fundació Impulsa.

"BONA TEMPORADA I BON ANY TURÍSTIC"

   En aquest sentit, la líder de l'Executiu autonòmic ha reiterat que el Govern es mostra "esperançat" que "serà una bona" temporada turística i un "bon any" turístic. Així, Armengol ha assenyalat que el "més rellevant" de la legislatura ha estat que s'hagi aconseguit que "més turistes arribin a Balears" en els mesos de temporada baixa i que, a més, hagin realitzat una "despesa econòmica" més elevat.

   Així, la presidenta del Govern ha ressaltat que els turistes de temporada baixa generen "major rendibilitat empresarial" el que, segons ha sostingut, aporta una "major capacitat" de creació de llocs de treball de qualitat.

Contador

Para leer más