Autoritzen el trasllat a Mallorca d'un grup de gossos acollits per facilitar la seva adopció des de Sant Josep

Publicado 28/11/2019 10:39:21CET
Un gos de Son Reus en adopció
Un gos de Son Reus en adopció - AYTO. DE PALMA - Archivo

EIVISSA, 28 Nov. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Sant Josep ha autoritzat el trasllat a Mallorca d'un primer grup de gossos acollits per facilitar la seva adopció.

Segons ha informat el Consistori, la Regidoria de Benestar Animal ha autoritzat el trasllat d'aquests animals, que des de fa més de dos anys estan esperant a ser adoptats.

Els gossos romanien a l'empresa que prestava en precari el servei de gossera al municipi fins a l'adjudicació aquesta legislatura d'aquesta prestació a la Fundació Natura Parc, entitat que disposa d'espai per uns 20 exemplars en les seves instal·lacions dimensionadas per a les necessitats actuals del municipi, encara que insuficients per acollir a tots els animals recollits en etapes anteriors.

Així, la Regidoria ha analitzat les diferents possibilitats, inclosa la de seguir sufragant la manutenció pels gairebé 60 animals que encara romanen a càrrec de l'anterior adjudicatària.

Ara, s'ha optat pel trasllat dels animals i en els últims 15 dies la Fundació també ha donat en adopció a quatre gossos recollits al municipi. A més, el trasllat dels gossos no tindrà costos per a l'Ajuntament.

Contador

Para leer más