El Consell celebra la seva Comissió de Seguiment de residus i tracta les inundacions del Llevant i l'olor de Son Sardina

El Consell celebra la seva Comissió de Seguiment de residus sobre les inundacion
CONSELL DE MALLORCA
Publicado 22/3/2019 16:48:22CET

   PALMA DE MALLORCA, 22 Març (EUROPA PRESS) -

   El Consell de Mallorca ha celebrat la Comissió anual de Seguiment de la gestió de residus i s'han tractat els resultats del programa de mesures i vigilància ambiental, la gestió dels residus provinents de les inundacions del Llevant i les olors de Son Sardina.

   En un comunicat emès pel Departament de Medi ambient de la institució insular s'ha informat que ha comptat amb "una gran participació", i s'han "passat comptes" de la gestió de "les més de 4.000 tones de residus provinents de les inundacions del Llevant", del passat mes d'octubre.

   "Va ser una gestió que va assumir el Consell i les dues concessionàries i que, per tant, va ser gratuïta per als ajuntaments afectats", han explicat, en aquest sentit.

   D'altra banda, també s'han abordat les accions dutes a terme en relació a les olors derivades de les instal·lacions de tractament de residus de Son Sardina com, per exemple, reunions, jornades temàtiques i l'engegada de l'aplicació mòbil 'Nasapp' i, així mateix, s'ha exposat el "pla d'acció" amb l'objectiu de "prevenir i millorar aquestes olors".

Contador

Para leer más