El Consell d'Eivissa promociona l'oferta gastronmica de l'illa en el certamen Madrid Fusión

El president del Consell d'Eivissa, Vicent Torres (imatge d'arxiu)
CONSELL DE IBIZA
Publicado: lunes, 28 enero 2019 17:18

EIVISSA, 28 Ene. (EUROPA PRESS) -

El Consell d'Eivissa est promocionant l'oferta gastronmica de l'illa en el certamen Madrid Fusión, que celebra la seva XVII edició fins el 30 de gener.

Segons ha informat la institució, Eivissa torna a comptar a la fira amb un estand i una ponncia tcnica amb xefs de l'illa. Així, a l'espai d'Eivissa es promocionen productes de la terra i s'ofereixen degustacions de xefs eivissencs.

De la mateixa manera, a l'estand també es promocionen els esdeveniments gastronmics que se celebren a l'illa al llarg de l'any i que, per primera vegada, el Consell promociona amb una oferta diferenciada a través d'un nou fulletó editat sobre la gastronomia i productes d'Eivissa.

Per la seva banda, l'Ajuntament d'Eivissa presentar la VIII edició 'Patrimoni Gastronmic', que commemora el 20 aniversari de la declaració Eivissa Patrimoni de la Humanitat.

El dimecres a les 16.30 hores, la periodista Julia Pérez Lozano presentar la ponncia 'Eivissa: Regeneració del mar i la cuina sostenible', en la qual es destacar la importncia de la nova reserva marina de Tagomago per a la regeneració d'espcies i la sostenibilitat del Mediterrani.

Leer más acerca de: