Cort assegura que col·laborarà amb la investigació judicial oberta pel Seprona per un presumpte delicte ambiental

Publicado 17/8/2019 12:16:13CET
Foto de recurs de la façana de l'Ajuntament
Foto de recurs de la façana de l'Ajuntament - EUROPA PRESS - Archivo

   PALMA DE MALLORCA, 17 Ag. (EUROPA PRESS) -

   L'Ajuntament de Palma ha informat aquest dissabte que, tant el Consistori com Emaya, col·laboraran "al màxim" amb la investigació del Servei de Protecció de la Naturalesa de la Guàrdia Civil (Seprona) relativa a un presumpte delicte ambiental del Consistori palmesà.

   En una nota, Cort sosté que, en el cas que la investigació estigués relacionada amb abocaments en el mar, l'equip de govern i Emaya han treballat "intensament" des de 2015 per protegir el medi ambient com una "prioritat" del Consistori.

   Des de l'Ajuntament asseguren que, durant l'última legislatura, "no s'ha comès cap tipus d'irregularitat" en vetllar el Consistori pel "interès general, el ben comú i la protecció del medi ambient".

   "L'Ajuntament i Emaya reafirmen la seva màxima col·laboració amb les autoritats judicials sobre la base dels principis de transparència i responsabilitat institucional", han declarat.

   Finalment, han recordat que la causa està sota secret de sumari, per la qual cosa no poden facilitar més informació. "Quan es decreti l'aixecament es facilitarà tota la informació necessària a l'opinió pública", han conclòs.

Para leer más