Detingudes durant el cap de setmana quatre persones en Platja de Palma i Son Gotleu per venda menor de drogues

Publicado 1/7/2019 17:35:02CET
Algunes de les substàncies i diners incautats per la Policia Nacional a dues operacions contra el tràfic de drogues a Palma de Mallorca el passat cap de setmana
Algunes de les substàncies i diners incautats per la Policia Nacional a dues operacions contra el tràfic de drogues a Palma de Mallorca el passat cap de setmanaPOLICÍA NACIONAL

   Els detinguts van ser tots ells agafats 'in franganti'

   PALMA DE MALLORCA, 1 Jul. (EUROPA PRESS) -

   Agents de la Policia Nacional han procedit a la detenció de quatre persones d'origen senegalès d'entre 27 i 40 anys, per diversos delictes de tràfic de drogues aquest cap de setmana a les zones de Platja de Palma i Son Gotleu.

   Segons ha informat el cos en un comunicat, el primer dels fets va ocórrer divendres passat a les 23.30 hores, a la zona de la Platja de Palma, quan una patrulla de la Policia Nacional va observar com fins a tres persones estaven realitzant intercanvi que semblava una substància estupefaent a diversos transeünts.

   Els agents en veure els extrems, va procedir a donar l'alt i se li va realitzar escorcoll als presumptes autors localitzant diners en efectiu, set bossetes amb marihuana, una amb cocaïna i èxtasi.

   Pel que sembla, quan els transeünts acudien a un d'ells, un altre es dirigia a un arbre per recollir la substància estupefaent per fer-la arribar i realitzar l'intercanvi.

   D'altra banda, el diumenge passat a les 18.00 hores, es va detenir un home d'origen senegalès de 27 anys, per un delicte contra el trànsit de substància estupefaent, quan realitzant una patrulla per la zona de la barriada de Son Gotleu, els agents van observar a un home ja conegut d'altres intervencions policials que realitzava gestos estranys.

   Els agents es van apropar a ell i quan s'anaven aproximant al presumpte autor, van observar com el mateix deixava sota la roda d'un cotxe una borsa de patates fregides, a l'interior de la qual es van trobar fins a 20 preparats d'alumini amb substància que sembla marihuana.

   Els agents en veure la borsa, van procedir a la detenció del presumpte autor per un delicte contra la salut pública.

Contador

Para leer más