Detinguts quatre menors per amenaçar i agredir un jove de 21 anys al que volien robar a Palma

Publicado 28/10/2019 17:26:16CET
Foto de recurs d'un cotxe patrulla de Policia Nacional.
Foto de recurs d'un cotxe patrulla de Policia Nacional. - EUROPA PRESS/ ARCHIVO

   PALMA DE MALLORCA, 28 oct. (EUROPA PRESS) -

   Quatre menors, dos homes i dues dones, van ser detinguts dissabte passat, en el Passeig Marítim de Palma, per suposadament amenaçar i agredir un jove de 21 anys, al que volien robar el telèfon mòbil.

   Segons ha informat la Policia Nacional aquest dilluns en un comunicat, els agents van rebre un avís per una suposada baralla, en la qual un jove va sofrir "una ferida sagnant en un ull".

   Pel que sembla, l'agredit es trobava amb els seus amics quan en un moment donat se'ls va apropar el grup de joves detinguts, "amenaçant-lo, fins a arribar a agredir-lo amb puntades, cops de puny, i a donar-li un cop amb una ampolla".

   Segons la Policia Nacional, tot apunta a que "la finalitat de l'agressió era sostreure-li el telèfon mòbil", que va poder ser recuperat quan els presumptes autors abandonaven "a tot córrer" el lloc.

   Una vegada que els agents van tenir coneixement del succeït, van realitzar unes gestions a fi de localitzar i detenir als presumptes autors. Finalment, van ser localitzats pels voltants i se'ls va detenir per un delicte de robatori amb violència.

Para leer más