La dissenyadora Natalia Martínez guanya al 'Futur Adlib' la desfilada inaugural de la Fashion Week d'Adlib Moda Eivissa

La dissenyadora Natalia Martínez guanya en 'Futur Adlib', la desfilada inaugural de la Fashion Week d'Adlib Moda Eivissa
FUTUR ADLIB
Publicado 3/5/2019 10:17:47CET

EIVISSA, 3 May. (EUROPA PRESS) -

La dissenyadora eivissenca Natalia Martínez Nieto amb la seva col·lecció 'Catalina' s'ha proclamat guanyadora de 'Futur Adlib', la desfilada de noves promeses que ha inaugurat aquest dijous la Fashion Week d'Adlib Moda Eivissa. Martínez s'ha fet amb el premi d'aquesta tercera edició valorat en 2.500 euros.

Segons han informat des del Consell, en total han estat sis les finalistes que han participat en aquesta cita, que ha explicat també amb els guanyadors de passades edicions.

El jurat del concurs ha estat presidit per la dissenyadora María Escoté, qui ha comptat amb el suport d'altres modistes com Luís Ferrer, Melania Piris i Tony Bonet.

En total, al concurs es van presentar 18 nous talents. En aquesta tercera edició les peces dissenyades han estat confeccionades de forma artesanal amb diversos materials i teixits, molts d'ells tradicionals.

Així, el jurat ha valorat la creativitat de cada col·lecció i com els participants han presentat i defensat les seves propostes i inspiració.

Segons el Consell, la guanyadora de Futur Adlib ha estat premiada per la "complexitat" i per la "qualitat" en la confecció dels acabats dels seus estilismes.

El Consell d'Eivissa també organitzarà aquest divendres i dissabte la 48 edició de la Passarel·la Adlib en la qual ha comptat amb el suport de Fashion Tv com a patrocinador principal d'aquesta cita.

Contador

Para leer más