Els treballadors de l'Arabella Golf & Spa Resort Mallorca participaran demà en una campanya solidària de donació de sang

Actualizado 4/8/2008 19:21:05 CET

PALMA DE MALLORCA, 4 Ago. (EUROPA PRESS) -

Per primera vegada, els treballadors de les empreses integrants de l'Arabella Golf & Spa Resort Mallorca, participaran demà en una campanya solidària de donació de sang.

En un comunicat, l'entitat va especificar que es tracta dels treballadors dels establiments Castillo Hotel Son Vida, Arabella Sheraton Golf Hotel, Saint Regis Mardavall Mallorca Resort, Golf Son Muntaner, Golf Son Vida, Golf Son Quint, Aheisa i Vibelba.

En aquest sentit, la nota va explicar que l'autobús de les donacions estarà estacionat demà dimarts, 5 d'agost a l'aparcament del Castillo Hotel Son Vida, en horari de 9.00 a 14.00 hores.

Així, amb cada donació que realitzin els treballadors de la cadena hotelera, podran ajudar que es realitzin tres transfusions. El procés de donació té una durada d'entre 20 i 30 minuts minuts i ofereix la possibilitat que les persones que estiguin malaltes puguin recuperar-se d'una forma més ràpida.

Finalment, la nota va sostenir que aquesta campanya està organitzada conjuntament entre la Fundació Banc de Sang i Teixits dels Illes Balears (FBSTIB) i la Germandat de Donants de Sang de Mallorca, i es presenta amb l'objectiu de conscienciar de la importància que té dedicar un moment per donar sang.