L'Ajuntament de Campanet dóna 3.000 euros a l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona

El Ayuntamiento de Campanet dona 3.000 euros al Instituto de Investigación Biomédica de Barcelona
AYUNTAMIENTO DE CAMPANET
Publicado 14/6/2019 10:43:50CET

PALMA DE MALLORCA, 14 Jun. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Campanet ha col·laborat amb Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB Barcelona) amb la donació de 3.000 euros a la campanya de 'Repte Metàstasi', promoguda per la metgessa del municipi Magdalena Socias Moyà.

Segons han explicat des del Consistori en un comunicat, el passat mes d'abril, Sòcies va recórrer a peu la Serra de Tramuntana amb l'objectiu de donar visibilitat a la lluita contra la metàstasi.

Cal destacar que el IRB Barcelona és un centre de recerca dedicat a entendre qüestions fonamentals sobre la salut i les malalties humanes, fundat en 2005 per la Generalitat de Catalunya i la Universitat de Barcelona (UB).

El propòsit de recerca del centre és tractar qüestions biològiques fonamentals per a aportar solucions pioneres a les necessitats mèdiques no cobertes.

Més concretament, l'institut s'organitza al voltant de tres grans reptes de recerca, el Càncer, l'Envelliment i Metabolisme, i els Mecanismes de la Malaltia, amb l'objectiu de desxifrar per què es desenvolupen i trobar noves formes de diagnosticar-les, prevenir-les i tractar-les.

Contador