L'Associació d'Amics del Poble Sahrauí cerca famílies que acullin nens refugiats dos mesos a l'estiu

L'Associació d'Amics del Poble Sahrauí cerca famílies que acullin nens re
ASOCIACIÓN DE AMIGOS DEL PUEBLO SAHARAUI
Publicado 8/4/2019 14:24:57CET

   PALMA DE MALLORCA, 8 Abr. (EUROPA PRESS) -

   L'Associació d'Amics del Poble Sahrauí cerca famílies que acullin nens procedents dels campaments de refugiats els mesos de juliol i agost.

   Segons ha informat l'associació en un comunicat, el projecte 'Vacances en Pau' permetrà que 95 nenes i nens procedents dels campaments de refugiats sahrauís de Tinduf (Algèria) puguin sortir durant dos mesos.

   Això permetrà que els nens evitin les elevades temperatures del desert, que segons l'entitat s'arriba als 55 graus, i deixar enrere les manques que sofreixen ells i les seves famílies obligades a sobreviure des de fa més de 43 anys en un campament de refugiats.

   Està previst que els nens passin una revisió mèdica per diagnosticar i tractar els aspectes sanitaris i així evitar el desenvolupament de malalties greus.

   Els nens coneixeran i intercanviaran dues cultures totalment diferents, la qual cosa enriquirà tant a la família acollidora com les nenes i nens sahrauís i es crearà entre la família d'acolliment i la família sahrauí un llaç "indestructible", segons l'associació.

Contador

Para leer más