Actualizado 21/01/2009 19:30 CET

L'IMAS allotja 14 persones a la Llar d'Ancians mentre es reforma la residència d'Alcúdia

PALMA DE MALLORCA, 21 de gener (EUROPA PRESS)

L'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) va allotjar avui 14 persones en la Llar d'Ancians per cobrir les necessitats d'aquests mentre es porten a terme les obres d'adaptació i reforma del centre residencial d'Alcúdia del qual procedeixen.

El conseller de Benestar Social i president de l'IMAS, Jaume Garau, ha indicat durant la visita als ancians que el centre del municipi mallorquí es va construir a començament dels anys 90 i que es va decidir reformar-lo per donar resposta a la nova realitat d'Alcúdia i convertir-lo, així, en una residència per a persones dependents.

Un dels principals problemes per portar a terme aquestes reformes era la reubicació dels usuaris i, per aquesta raó, el Consell ha ofert la possibilitat de traslladar-los a un dels centres gestionats per l'IMAS. Així, aquests 14 usuaris romandran a la Llar d'Ancians fins que finalitzin les obres.

El passat 16 de desembre el Consell i el consistori d'Alcúdia van signar un protocol de col·laboració per implantar un pla municipal de serveis socials 2008-2011, que establia diferents línies d'actuació conjuntes per cobrir totes les necessitats i carències del municipi en l'àmbit dels serveis socials.