Multat amb 1.000 euros per agredir el seu company de pis, al que va trencar les ulleres, durant una discussió

Façana dels jutjats de via Alemanya
EUROPA PRESS - Archivo
Publicado 7/3/2019 13:17:34CET

   L'agressió es va produir durant una discussió a l'habitatge i la víctima va haver de rebre quatre punts de sutura

   PALMA DE MALLORCA, 7 Març (EUROPA PRESS) -

   Un home de 41 anys ha estat condemnat aquest dijous a pagar una multa de 1.080 euros per agredir a Palma al seu company de pis, al que va trencar les ulleres amb el cop.

   La sentència s'ha dictat en el Jutjat penal número 3 de Palma després d'aconseguir la Fiscalia i la representació de la víctima un acord de conformitat amb la defensa, que ha evitat la celebració del judici.

   L'home, de nacionalitat ucraïnesa i en situació irregular a Espanya, ha reconegut els fets declarant per videoconferència des de Bilbao, assistit per una intèrpret.

   En virtut de l'acord aconseguit, l'home ha pogut evitar la pena de presó que sol·licitava la Fiscalia, de dos anys de presó. També haurà d'indemnitzar a la víctima amb 300 euros. Inicialment, el perjudicat reclamava per l'import de les ulleres, però finalment ha renunciat.

   Els fets van ocórrer el juliol de 2018 de matinada, en un habitatge de Palma que els dos homes compartien. Durant una discussió, l'acusat va propinar al seu company de pis diversos cops de puny en la cara. La víctima va sofrir ferides en el llavi que van requerir quatre punts de sutura.

Contador

Para leer más