Negueruela es compromet a seguir combatent "els excessos" en el turisme davant els veïns de Son Espanyolet

Publicado 9/7/2019 16:44:34CET
El conseller Negueruela ha rebut als representants de la plataforma de veïns de Son Espanyolet.
El conseller Negueruela ha rebut als representants de la plataforma de veïns de Son Espanyolet.CAIB

   PALMA DE MALLORCA, 9 Jul. (EUROPA PRESS) -

   El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, s'ha reunit aquest dimarts amb la Plataforma de veïns de Son Espanyolet davant els quals s'ha compromès a seguir combatent "els excessos i afavorir la convivència".

   En concret, Negueruela ha indicat que s'han de "combatre els excessos" que es puguin produir a causa del turisme, cercant "mesures que evitin aquestes situacions i revisant les existents per millorar la seva eficàcia".

   D'aquesta manera, s'ha compromès a seguir treballant per un "model de turisme sostenible, que respecti i preservi la dimensió social i cultural de l'entorn".

   Així, ha dit que s'ha d'augmentar el nombre d'inspectors de forma progressiva, "en tant que sigui possible". "Se seguirà treballant de forma estreta amb l'Ajuntament de Palma i la resta d'administracions competents, per trobar les millors solucions", ha assegurat.

   Negueruela ha recordat que la Conselleria ja actua com a autoritat competent però ha assegurat que "redoblarà i finalitzarà" les actuacions en curs i, si és el cas, "s'actuarà amb la contundència que faci falta".

Contador