Neix la xarxa eurorregional Televisió Sense Fronteres Mediterrània

Actualizado 23/5/2008 20:52:58 CET

BARCELONA, 23 de maig (EUROPA PRESS)

La xarxa eurorregional Televisió Sense Fronteres Pirineus Mediterrània es va presentar avui en Perpinyà (França), amb l'objectiu de ser una xarxa de televisió que involucri a les zones de l'Euroregió, segons ha informat avui la Delegació de Perpinyà a Barcelona.

Aquest projecte és fruit d'una iniciativa que es va iniciar fa tres anys entre TV Comtal de Barcelona i Perpinyà Infos que, mitjançant un conveni, van acordar intercanviar-se continguts. Ara aquest acord s'amplia a Aragó, Illes Balears i les regions franceses del Llenguadoc-Rousillon i Midi-Pyrénées.

En concret, participaran Unió Audiovisual Salduba (Aragó), IB3 (Illes Balears), Institut d'Estudis Occitans (Midi-Pyrénées), Productora Lleidatana de Televisió, Televisió Sense Fronteres (TV Comtal, Perpinyà Cable i Ajuntament de Figueres, Associació Catalana d'Impulsió i d'Orientació a la Joventut (Universitat Internacional de Catalunya) i Factoria Televisiva (Catalunya Sud).

Televisió Sense Fronteres Pirineus Mediterrània difondrà continguts sobre el territori de l'Euroregió i de les zones veïnes, i també se centrarà en el que s'esdevingui en el territori europeu. El canal, que ja emet, vol garantir "l'impacte, la influència i la gratuïtat d'accés" als continguts.