Obra Social 'la Caixa' organitza concerts de Nadal a Mallorca per a malalts, ancians i persones amb discapacitat

Primer concert de Nadal de la iniciativa
OBRA SOCIAL 'LA CAIXA'
Publicado 27/12/2018 20:34:39CET

   PALMA DE MALLORCA, 27 Des. (EUROPA PRESS) -

   L'Obra Social 'la Caixa' ha organitzat concerts de Nadal a Mallorca per "apropar la música nadalenca" a malalts de les unitats de cures pal·liatives, ancians i persones amb discapacitat i, en aquest sentit, té l'objectiu que aquests col·lectius "puguin gaudir d'aquesta música com qualsevol altra persona que disposa de bona salut i mobilitat".

   En un comunicat emès per la Fundació, s'ha informat que és la segona edició que es duu a terme de 'Cap Nadal sense nadales' i compta amb la col·laboració del Cor de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

   En aquest sentit, s'ha explicat que aquest dimecres va tenir lloc el primer concert --dels quatre que estan programats en aquesta edició-- a l'Hospital General de Palma.

   Els altres programats es duran a terme aquest divendres a les 11.30 hores a l'Hospital Joan March, el 3 de gener a les 17.30 hores en la Residència i CIFP Són Llebre pel Cor de Mestres 'Cantaires' de la UIB i, finalment, hi ha un altre pendent de confirmació del Cor de 'Majors de la UIb a Mater Misericodiae.

Contador