El pacient detingut a Son Espases va agredir un vigilant de seguretat en la cara utilitzant una fulla

Publicado 28/11/2019 16:46:49CET
Urgències de Son Espases amb llits en els passadissos
Urgències de Son Espases amb llits en els passadissos - SAE - Archivo

   PALMA DE MALLORCA, 28 nov. (EUROPA PRESS) -

   El pacient detingut aquest dimarts en la unitat d'urgències de l'Hospital Son Espases de Palma, un home de 49 anys, va agredir a un dels vigilants de seguretat del centre en la cara, utilitzant una fulla que va treure de la seva roba.

   Segons ha informat aquest dijous la policia nacional en un comunicat, l'home va acudir al servei d'urgències de l'hospital a les 02.00 hores del dimarts, on se li va comunicar que havia de romandre ingressat al centre.

   En aquest moment, el detingut va començar a realitzar escarafalls amb els braços i es va posar violent, per la qual cosa els serveis de seguretat del centre el van haver de col·locar en una llitera de contenció.

   No obstant això, l'home va aconseguir desfer-se de les contencions dels seus braços i va agredir el vigilant de seguretat en la cara, usant una fulla que va treure de la seva roba.

   Després de diversos minuts de tensió, els allí presents van aconseguir mantenir a l'home en la llitera de contenció fins que van arribar els agents de la Policia Nacional i van procedir a la seva detenció.

Contador

Para leer más