El Palma Aquarium acull tres nous exemplars de tauró tros

Actualizado 18/9/2008 21:21:04 CET

PALMA DE MALLORCA, 18 Set.. (EUROPA PRESS)

El Palma Aquarium va acollir avui tres exemplars procedents dels Estats Units de tauró tros -carcharhinus plumbeus-, espècie que posseeix la seva particularitat en la mida i disposició de les seves aletes que li aporten major velocitat en els seus moviments.

En un comunicat, el parc marí va destacar que, des d'avui, Marc, Óscar i Bruno -així han anomenat els exemplars- conviuen amb els taurons martell en un tanc d'aigua situat en els jardins mediterranis del Palma Aquarium.

El trasllat dels animals, que mesuren més d'un metro cadascun, es va realitzar en diverses etapes prop de del món per controlar el seu benestar, així com la seva aclimatació a Palma Aquarium.

La seva arribada al parc coincideix amb la celebració durant octubre del mes temàtic dedicat a aquesta espècie al Palma Aquarium i que, a més, es correspon amb la Setmana Europea de la protecció dels taurons.

Segons va indicar l'aquari, els taurons són els animals preferits per la majoria dels visitants i, per aquesta raó, es realitzen activitats per nens i adults en interacció directa amb el seu hàbitat com les activitats lúdic-educatives sopar amb taurons, bussejar amb taurons o l'acampada 'Bona nit tauró'.