El PI Palma denuncia la "precarietat" dels Bombers i assegura que això "posa en perill" la seva seguretat en el treball

President del PI Palma, Josep Melià,
EL PI
Publicado 7/1/2019 14:54:17CET

PALMA DE MALLORCA, 7 Ene. (EUROPA PRESS) -

El president del PI Palma, Josep Melià, ha denunciat aquest dilluns la "precarietat" dels Bombers de la ciutat i ha assegurat que això "posa en perill la seguretat del cos quan efectua els seus serveis".

Segons ha informat el partit en un comunicat, la formació s'ha reunit amb els representants dels Bombers després dels últims incendis que hi ha hagut a Palma i que han evidenciat "l'abandó" que sofreixen els mateixos.

D'aquesta manera, Melià, que ha recollit les reivindicacions dels Bombers després que fessin públiques les seves queixes, ha recordat que aquest cos "porta denunciant les seves manques des del seu trasllat a l'actual parc en 2011". "Avui dia no s'han solucionat ni la reposició d'efectius, ni la renovació de material, ni l'adequació de les instal·lacions tenint en compte les peticions dels mateixos bombers", ha lamentat.

Per això, ha qualificat la situació de "vergonyosa" i ha explicat que la compra de l'autoescola ja va ser aprovada l'any 2017 pel Consell de Capitalitat i s'havia d'adquirir en 2018, però ara l'alcalde de Palma, Antoni Noguera, ha anunciat que la compraran aquest any i això és, segons Melià, "intolerable".

Contador