El PP de Lloseta critica "una nova pujada d'impostos i taxes per l'incompliment de despesa de l'Ajuntament"

Publicado 28/11/2019 18:11:00CET

   PALMA DE MALLORCA, 28 nov. (EUROPA PRESS) -

   El PP de Lloseta ha criticat, en el ple d'aquest dimecres, "una nova pujada d'impostos i taxes pel nou incompliment de despesa de l'equip de govern" --PSOE-PI--, "que segueix saquejant les butxaques de les classes mitjanes i baixes del nostre poble".

   En un comunicat, els 'populars' han criticat que el Consistori hagi "gastat més de 700.000 euros del pressupostat, amb un forat en els comptes municipals de més de 600.000 euros de dèficit".

   La portaveu del PP en el municipi, Xesca Ramis, ha declarat que, malgrat que Lloseta és la localitat amb "la renda per cápita més baixa de Mallorca", "l'alcalde segueix optant per empobrir Lloseta encara més".

   "Més deutes, més imposats, més pobresa, més forats i menys futur pels 'llosetins'; això és el que ens espera per la seva gestió de gastar i gastar sense control", ha declarat la portaveu 'popular'.

   Segons ha conclòs Ramis, el que és molt greu és que l'informe de la interventora digui "clarament que no es complirà amb la regla de despesa, contravenint l'objectiu d'estabilitat pressupostària".

Contador

Para leer más