El president nacional de CSI-CSIF exposa al president del Consell i batles les inquietuds dels treballadors públics

Actualizado 16/6/2008 20:05:56 CET

EIVISSA, 16 de Juny (EUROPA PRESS)

El president nacional de CSI-CSIF, Domingo Fernández Veiguela, es va desplaçar avui a Eivissa per visitar la delegació del sindicat a les illes, una estada que va aprofitar per exposar al president del Consell Insular, Xicu Tarrés, i a alguns batles les inquietuds dels treballadors públics, que pertanyen a les entitats insulars i locals, als responsables de les mateixes.

Fernández va assegurar que els treballadors de l'administració general de l'Estat es troben en una situació "difícil" pel que estan previstes mobilitzacions a tot Espanya en les pròximes setmanes.

Entre les qüestions que preocupen als treballadors el president de CSI-CSIF ha afirmat a Europa Press que es troben el desenvolupament de l'estatut bàsic, que es va aprovar fa un any, per mitjà del qual, s'aconseguirien una sèrie d'objectius com "la modernització de la funció pública per prestar els millors serveis als ciutadans".

Pel que fa a les problemàtiques específiques de les Pitiüses, Fernández va assegurar que les característiques especials de les illes fan que calgui incidir en la prevenció d'accidents laborals i que es considerin les circumstàncies estacionals. A més, segons el president del sindicat cal resoldre satisfactòriament el problema de la insularitat.

Fernández va alabar el "bon treball" que han fet els responsables de la delegació d'Eivissa a les eleccions sindicals en els diversos organismes i ha afirmat que la setmana que ve s'efectuaran al Consell Insular. Sentit en el qual va agregar "l'únic que transmetem és que a través de la representació es poden anar aconseguint avenços que van en benefici de tots".