El PSOE assegura que posarà a la disposició dels joves més de 100 habitatges a Menorca

Publicado 14/5/2019 17:36:20CET

   MENORCA, 14 Maig (EUROPA PRESS) -

   La secretària general del PSOE de Menorca i candidata a la presidència del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, ha assegurat aquest dimarts que la seva formació posarà a la disposició dels joves més de 100 pisos que actualment estan tancats i en mans de grans inversions i els concedirà ajudes per a l'emancipació.

   Mora ha presentat el programa electoral dels socialistes, en el qual s'inclouen "més de 300 propostes realitzables i que responen, sobretot, a les necessitats de les persones. "Aquest programa neix de les propostes, suggeriments i idees de la participació ciutadana", ha afegit.

   Un dels eixos principals del document està relacionat amb la sostenibilitat i, en aquest punt, Mora ha explicat que el seu partit desenvoluparà una llei de Reserva de Biosfera que sorgeixi de Menorca i que tingui un finançament just.

   "A més, hem de desplegar el full de ruta per la descarbonització Menorca 2030 i també volem impulsar la reducció d'embolcalls de plàstic i metàl·lics i fomentar l'ús dels biodegradables", ha apuntat.

   Un altre dels compromisos del PSOE de Menorca, ha dit, és la creació d'un servei d'atenció a la diversitat LGTBI amb serveis assistencials i de suport.

   D'altra banda, Mora ha subratllat que continuaran "apostant per l'ampliació de les places residencials" i impulsaran l'atenció individualitzada a l'habitatge. A més, ha incidit en la necessitat de comptar amb un nou centre de salut a Alaior, així com d'ampliar el centre de Ferreries i reconvertir el de Dalt Sant Joan de Maó.

Contador

Para leer más