Publicado 28/07/2019 14:35CET

Stop Desnonaments alerta d'un nou desnonament a una família de 4 persones aquest dilluns a Son Gotleu

Logo de l'entitat Stop Desnonaments Mallorca.
Logo de l'entitat Stop Desnonaments Mallorca. - STOP DESAHUCIOS MALLORCA - Archivo

   PALMA DE MALLORCA, 28 jul. (EUROPA PRESS) -

   Stop Desnonaments Mallorca ha advertit aquest diumenge del desnonament d'una família de quatre integrants previst per a aquest dilluns a les 11.15 hores a Son Gotleu, concretament al carrer Passatge Pico Naranjo de Bulnes, 1.

   En una nota, l'entitat assenyala que el desnonament afecta a una parella amb dos fills menors d'edat, un d'ells amb una discapacitat psíquica. A més, sostenen que la casa de la família és també el seu mitj de vida perqu hi tenen la seva tenda.

   Stop Desnonaments ha explicat que la propietat del pis reclama uns diners "que no se'ls deu", ja que la família hauria pactat amb el pare del propietari una reducció del lloguer. Des de l'entitat, a més, han lamentat la "falta de mitjans" de l'Oficina Antidesanonaments de l'Ajuntament de Palma.

   El desnonament est previst a les 11.15 hores d'aquest dilluns, quan la comissió judicial es personar al domicili de la família. Stop Desnonaments ha convocat una protesta davant la casa a partir de les 7:30 hores per intentar paralitzar el llanament.

Para leer más