Successos.- La Guàrdia Civil registra 23 alcoholèmies positives a les illes durant el cap de setmana

Actualizado 16/6/2008 20:01:26 CET
Actualizado 16/6/2008 20:01:26 CET

Successos.- La Guàrdia Civil registra 23 alcoholèmies positives a les illes durant el cap de setmana

PALMA DE MALLORCA, 16 de juny (EUROPA PRESS)

La Guàrdia Civil de Trànsit va detectar a Balears el cap de setmana passat un total de 23 alcoholèmies positives, de les quals 14 van correspondre a Mallorca, dos a Menorca i set a Eivissa, segons ha informat la Comandància de l'Institut Armat a les illes en un comunicat difós avui.

Pel delicte de maltractaments en l'àmbit familiar es va detenir a A.B.G. de 47 anys a Andratx, a C.M.O. de 27 anys i a M.S.M. de 40 anys a Inca.

D'altra banda, membres del cos de seguretat de Palmanova van arrestar al britànic J.B. de 31 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual per la violació d'una jove britànica la matinada de dissabte a diumenge en un carreró a la zona d'oci de la població de Magaluf.

Alhora, la Guàrdia Civil d'Inca va detenir al marroquí O.K. de 31 anys, com a presumpte autor d'un delicte de lesions, com a conseqüència d'una baralla amb un compatriota seu. Igualment es va detenir als turcs A.K. de 46 anys i N.A. DE 31 anys, com a presumptes autors d'un delicte de furt.

Membres de l'Institut Armat de Pollença van procedir a la detenció del britànic P.S. de 29 anys, com a presumpte autor d'un delicte de lesions a l'agredir a un empleat de l'hotel on s'allotjava en el Port d'Alcúdia.

En la mateixa població es va detenir a D.R.F. de 59 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces de mort a un veí i a F.G.R. de 18 anys, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Igualment es va detenir a S.L.G. i al marroquí D.A. tots dos de 19 anys i a dos menors de 16 i 17 anys, com a presumptes autors d'un delicte de lesions, després d'apedregar divendres passat al propietari en una finca del terme municipal d'Alcúdia.

La Guàrdia Civil de San Antonio va procedir a la detenció de J.P.M. de 44 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual a una súbdita britànica. Igualment es va detenir al britànic D.H. de 31 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.