Un total de 24 aspirants a entrar al cos de Bombers de Palma realitzen les proves de Fòbia a Son Malferit

Publicado 29/11/2019 11:41:10CET
Proves de fòbia dels aspirants a entrar en el cos de bombers de Palma
Proves de fòbia dels aspirants a entrar en el cos de bombers de Palma - AYUNTAMIENTO DE PALMA

PALMA DE MALLORCA, 29 Nov. (EUROPA PRESS) -

Un total de 24 aspirants que opten a les 12 places vacants del cos de Bombers de Palma han realitzat durant aquesta setmana les proves de fòbia, que formen part de l'oposició, al parc de Son Malferit.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma en una nota de premsa, la jornada es va dividir en quatre parts. La primera va consistir en una prova d'altura i els aspirants van haver de pujar a una escala de 30 metres a 70 graus d'inclinació.

Pel que fa a la segona i tercera part, van realitzar dues proves de claustrofòbia, en les quals els aspirants van fer un circuit amb obstacles a les fosques i van entrar i sortir pel mateix lloc. Després van fer una altra prova que va consistir a passar per un tub de diàmetre estret de sis metres de longitud, i sense llum.

En relació a la quarta part, va ser la prova de barra d'equilibri, que els aspirants van tenir dos intents. Els 24 aspirants que es van presentar a les proves les van superar amb èxit.

El proper 10 de desembre es durà a terme la prova psicotécnica, que serà l'última. En acabar, els 20 primers classificats entraran a formar part del curs de formació, de sis mesos de durada, del que sortiran els 12 bombers triats per formar part del cos municipal.

Contador

Para leer más